حجت‌الاسلام والمسلمین سيدمحسن شفيعی:
پيوند با معارف الهی، كشور را برابر امواج عميق دشمنان بيمه كرده است

۱۳۹۲/۰۸/۱۸ ۰۲:۴۲:۲۵

 به گزارش ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان استان خوزستان، در نشست رابطین عمره و عتبات دانشگاهیان استان خوزستان که در دانشگاه چمران اهواز برگزار شدحجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحسن شفيعی، مسئول شورای هماهنگی عمره و عتبات دانشگاهيان خوزستان، با بيان اينكه تصميم‌گيری درباره موضوع عمره و عتبات دانشگاهيان، تمركز بر مهم‌ترين و مؤثرترين فعاليت فرهنگی در جامعه دانشگاهی است، اظهار كرد: عمره در حقيقت در شمار بهترين برنامه‌های فرهنگی دانشگاه‌های كشور به حساب می‌آيد.
وی با اشاره به برگزاری عمره دانشگاهيان، اعتكاف و موارد ديگر فرهنگی در دانشگاه‌ها، اين فعاليت‌های معنوی را جلوه‌هايی از انقلاب اسلامی عنوان كرد.
شفیعی با بیان اینکه حج و اعتكاف، توفيقاتی است كه خداوند به ما عنايت فرموده است به آيه 41 سوره حج؛ «الَّذِينَ إِن مَّكَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنكَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ؛ همان كسانى كه چون در زمين به آنان توانایى دهيم نماز برپا مي‌دارند و زكات مي‌دهند و به كارهاى پسنديده وامي‌دارند و از كارهاى ناپسند باز مي‌دارند و فرجام همه كارها از آن خداست»، اشاره و عنوان كرد: حج و اعتكاف توفيقاتی است كه خداوند به ما عنايت فرموده و اين برنامه‌ها خاكريزهای بلند پايداری برابر تهاجم فرهنگی دشمن است؛ ما سلاح ديگری برای ايستادگی به جز اين بركات نداريم. اتصال به خدا و پيوند با معارف الهی، كشورمان را برابر امواج عميق دشمنان بيمه كرده است.
وی با تأكيد بر نقش غيرقابل انكار دانشگاه‌ها در كشور گفت: سال تحصيلی با حضور چهار ميليون و هفتصدهزار دانشجو آغاز شده است. امروزه تحصيلات و آموزش عالی در دانشگاه‌ها با جامعه گره خورده است و اين اتفاق محصول اهتمام نظام اسلامی به علم و مديون اشراف و توجه مقام معظم رهبری به توسعه علمی كشور است.
مسئول شورای هماهنگی عمره و عتبات دانشگاهيان خوزستان با اشاره به جهاد علمی تصريح كرد: حركت جهادی علمی حال حاضر در كشور همچون سال‌های دفاع مقدس كه با هدايت و رهبری ولايت به سرانجام رسيد در حال پيشرفت است به‌گونه‌ای كه دوست و دشمن به برتری جوانان ايران اسلامی اعتراف می‌كند.
شفيعی با اشاره به اينكه جوانان سرمايه‌های عظيم هر جامعه‌ای محسوب می‌شوند، به فعاليت‌های چشم‌گير اين قشر تأثيرگذار در سال‌های پس از انقلاب اسلامی اشاره و عنوان كرد: جوانان دانشجو در هشت سال دفاع مقدس، مهندسی جنگ، تشكيل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تشكيل جهادسازندگی، تسخير لانه جاسوسی و ... توانايی‌های بی‌نظير خود را به نمايش گذاشتند. بايد از اين ظرفيت، صيانت و پاسداری کرد و بر جوانان دانشجو سرمايه‌گذاری كرد.
وی با بيان اينكه نقطه آغاز بخشی از بركات معنوی كه در جامعه به فرهنگ تبديل شده است، دانشگاه‌ها بوده‌اند، اظهار كرد: توسعه مراسم معنوی اعتكاف و جمع‌خوانی قرآن كريم بخشی از اين فرهنگ‌های نهادينه شده در جامعه است.
شفيعی در ادامه به ظرفيت عمره دانشگاهيان اشاره و تصريح كرد: اين موضوع بيانگر توجه مسئولان نظام به اهميت دانشگاه‌هاست. با توجه به تقاضای بسيار مردم برای ثبت‌ نام در سفرهای حج عمره و تمتع نظام جمهوری اسلامی ايران سهميه عمره دانشگاهيان را با پيامی روشن به اين جامعه علمی اختصاص داد تا همگان بدانند قدر و منزلت دانشگاه‌ها در نگاه مسئولان مشخص است.
وی با اشاره به فعاليت ستاد مركزی عمره و عتبات دانشگاهيان كشور و ضمن قدردانی از فعاليت‌های اين ستاد ادامه داد: در حال حاضر حركت جدی در شئون مختلف در حال انجام است تا تلاش شود بخشی از دشواری‌های اين مسير برطرف كرد. براساس پيش‌بينی انجام شده 17 هزار نفر در قالب عمره دانشگاهيان به سرزمين وحی اعزام می‌شوند
مسئول شورای هماهنگی عمره و عتبات دانشگاهيان خوزستان خاطرنشان كرد: ستاد مركزی عمره دانشگاهيان كشور همواره به خوزستان متفاوت نگريسته است؛ چرا كه استان يادآور شهدای 8 سال دفاع مقدس است و هر كجا كه نام خوزستان شنيده می‌شود دل‌ها بايد كربلايی و عاشورايی شود

ارسال نظر