دانشجويان عمره گزار، حج را ابزار تحول روحي و معنوي مي دانند

۱۳۸۷/۱۱/۱۹ ۱۱:۵۱:۴۰

رئيس ستاد عمره دانشجويي گفت: طبق نظرسنجي هاي انجام شده، ۸۳ درصد دانشجويان عمره گزار سفر به سرزمين وحي را ابزار تحول روحي و معنوي مي دانند.

به گزارش لبیک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج حجت الاسلام  والمسلمین محمد رضا فقيهي در گفت وگو با «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: پس از پيروزي انقلاب اسلامي به تدريج روحيه جوانگرايي در سفر عمره حاكم شد و اين موضوع زمينه شكل گيري عمره دانشجويي را در سال 75 فراهم كرد، به اين صورت كه نخستين اعزام دانشجويان عمره گزار با اعزام دو كاروان از دانشگاه تهران انجام گرفت و هم اكنون تعداد آن به 222 كاروان رسيده است.

وي افزود: علاوه بر رشد كمي دانشجويان عمره گزار، از لحاظ كيفي نيز برنامه هاي فرهنگي و آموزشي مناسبي در قبل، حين و پس از سفر دانشجويان به منظور افزايش فضاي معنوي در دانشگاه ها طي سال هاي گذشته تا كنون برگزار شده است.

رئيس ستاد عمره دانشجويان گفت: دانشجويان به دليل داشتن روحيه جواني از شادابي و طراوت بيشتر براي اعزام به سفر حج برخوردارند و اين در حالي است كه برگزاري جلسات انس با قرآن و مباحث ديني در بين آنها گسترده تر از ساير كاروان ها است به گونه اي كه طبق نظر سنجي هاي به عمل آمده، 83 درصد دانشجويان عمره گزار حج عمره را مهم ترين عامل ايجاد تحول در زندگي خود اعلام كردند.

فقيهي خاطر نشان كرد: تدارك برنامه آموزشي همچون برگزاري كارگاه ها و ارسال كتابچه ها و مقالات آموزشي و همايش هاي و قرآن شناسي و كوثر شناسي در مكه و مدينه از فعاليت هاي ستاد عمره دانشجويي به منظور آمادگي بيشتر دانشجويان عمره گزار براي اعزام به سرزمين وحي است؛ زيرا اعزام به حج عمره ملزومات و بسترهايي را براي فراهم شدن آمادگي لازم در دانشجويان پيش از اعزام به سفر مي طلبد.

وي عمره دانشجويي را از راهكارهاي اسلامي شدن دانشگاه ها برشمرد و بيان داشت: سفر حج عمره دانشجويي بستر مناسبي براي ارتقاي ديني و معنوي دانشجويان است كه با بكارگيري اين دانشجويان در فعاليت هاي دانشگاه تهران مي توان فضاي لازم را براي اسلامي شدن دانشگاه ها را مهيا كرد.

پایان پیام.اجاقی

ارسال نظر