تصمیم برگزاری عمره بر عهده کیست ؟

۱۳۸۸/۱۰/۲۳ ۱۴:۵۷:۳۳

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد عمره دانشگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج ، رامين مهمان‌پرست، سخنگوی وزارت امور خارجه روز سه‌شنبه، 22 دی‌ماه، در نشست خبری هفتگی خود با اصحاب رسانه در ادامه پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره آغاز عمره مفرده زائران ایرانی و برخورد نامناسب برخی از افراطیون در کشور میزبان افزود: با اين وجود به عنوان وظيفه اصولی وزارت خارجه در حفظ حقوق اتباع ايرانی اين مسئله را به طور جدی دنبال می‌كنيم.

مهمان‌پرست تأكيد كرد: حفظ شئونات و كرامت زائران حتما بايد توسط كشور ميزبان رعايت شود و اين مسئله در دستور كار ما قرار دارد و اميدواريم در اين راستا مشكلی به وجود نيايد.

وی ، در پاسخ به سؤال خبرنگاران مبنی بر واگذاری مسئوليت پيگيری عمره از سوی شورای عالی حج به وزارت خارجه و نتيجه رايزنی‌های اين وزارتخانه با مسئولان سعودی مدعی شد: هنوز به صورت رسمی از طرف سازمان حج و زيارت چنين درخواستی به ما منعكس نشده است.

این در حالی است که مدير كل روابط عمومي سازمان حج و زيارت، روز دوشنبه در گفت و گو با به ایرنا گفت: پيگيري انجام و يا لغو عمره بر عهده وزارت امور خارجه است و طبيعي است كه در اين مورد بايد از دستگاه دپيلماسي خارجي سووال شود.

عبدالله نصیری گفت: انجام سفر عمره به دليل توهين و رفتار ماموران سعودي با زائران ايراني كه پيشتر صورت گرفته بر اساس مصوبه شوراي عالي حج منوط به نهايي شدن مذاكرات مسوولان وزارت خارجه با سعودي‌ها و تنظيم قرارداد جديد و متناسب با خواسته‌هاي كشورمان شده است.

عبدالله نصيري مدير كل حوزه رياست سازمان حج ، افزود: عمره لغو نمي‌شود و طبق مذاكراتي كه با وزارت خارجه شده، اين ارگان بايد اين موضوع را پيگيري كند. موضوع عمره به معناي لغو مطلق آن نيست.

سالانه حدود ۸۰۰هزار زائر به عمره مفرده اعزام مي‌شوند كه مشخص نبودن وضعيت آن مخاطراتي را براي سازمان حج و زيارت بوجود آورده است.

بيش از يك ميليون نفر در فصل گذشته عمره براي اعزام در قالب جدول زمانبندي حج و زيارت همچنين ثبت نام كردند.

پایان پیام.اجاقی

ارسال نظر