اولين نشانه هاي مقبوليت حج احساس گناه سوزي در انسان است

۱۳۸۸/۱۰/۰۹ ۱۴:۰۰:۴۹

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد عمره دانشگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج،حجت الاسلام سيد محمود كريمي در خصوص نشانه هاي قبولي حج گفت : يكي از مهمترين نشانه هاي قبولي حج در نزد خداوند احساس گناه سوزي و رويش فضيلت هاي معنوي  تعريف شده  حج در انسان است.

 

رابط امور روحانیون بعثه مقام معظم رهبري ، رسالت حاجي پس از حج را خطير دانست و افزود : فرد حج گذار بايد  احساس تغيير را در خود داشته باشد و بداند ديگر همان فرد قبلي نيست و رسالتي بزرگ بر دوش دارد و بايد به آنچه كه تعاليم ديني به او دستور داده به درستي عمل كند و به راحتي از كنار مسائل نگذرد.

 

وي اساس ارتباط با ديگر زائران را دوستي و محبت دانست و افزود : براي ايجاد دوستي و مودت بين شخصيت هاي حاضر در حج بايد در جلساتي نظير برائت از مشركان ، دعاي كميل شركت كرد و با دوستي و احترام آيين مسلماني و دين اسلام را براي آنان بازگو كرد ، براي ايجاد اين ارتباط تقوا و پرهيزگاري را ملاك دوستي برگزيد نه رنگ و لباس و عنوان را .

 

وي حفظ اين ارتباط را پس از حج دلجويي و دستگيري  از حاجيان عنوان كرد و افزود : با اين كار مي توان فرهنگ اسلامي و روحيه خدمت گذاري به ديگر برادران ديني را احيا كرد ، با اين روش ديگران به دين اسلام از منظر ديگري نگاه خواهند كرد .

 

كريمي در خصوص پاسخگويي به شبهات اعتقادي گفت : هر ساله مسائل و شبهاتي براي زائران مطرح مي شود كه بايد با علم و دانش ، صبر و حوصله و به صورتي كوتاه و تاثير گذار شبهات و مسائل موجود در اذهان زائران داخلي و خارجي را پاسخ داد و قبل از اينكه اين شبهات جان بگيرند جزوه ها و كتابهاي تاثير گذار در اختيار آنها قرار دهيم .

 

وي به شبهاتي در زمينه وهابيت ، تحريف قرآن ، شفاعت و... اشاره كرد و اظهار داشت : بايد ذهن حاجي را نسبت به اين مسائل پاك كرد تا بتواند حجي مقبول و بدور از هرگونه شائبه ذهني انجام دهد.

 

عضو کمیسیون تخصصی تبلیغ معاونت امور روحانیون بعثه مقام معظم رهبري با اشاره به اين نكته گفت : برگزاري كلاسهاي اموزشي متناسب با سطح سواد مخاطبين مي تواند در از بين بردن شبهات موثر باشد .

پایان پیام.اجاقی

ارسال نظر