يك رزمنده دفاع مقدس :
شهدا آسماني شدن را از تكاياي امام حسين (ع) آموختند

۱۳۸۸/۰۹/۳۰ ۱۵:۲۱:۰۹

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد عمره دانشگاهیان به نقل از خبرگزاری فارس،حميد داوودآبادي اظهار داشت: حسينيه‌ها و هيئت‌هاي امام حسين (ع) بود كه ما را با اسلام آشنا كرد و باعث شد ما به اين مسير گرايش پيدا كنيم و آن چيزي كه باعث شد ما در دفاع مقدس و در انقلاب آن مقاومت را از خود نشان دهيم، ارثي بود كه از حماسه عظيم كربلا و عاشورا براي ما به يادگار مانده بود.

وي ادامه داد: اگر امام حسينِ (ع) واقعي را به نسل امروز بشناسانيم، بدون شك همان نسل دفاع مقدس از آن بيرون خواهد آمد و همان حماسه و ايثار‌ها را در قالب‌هاي مختلف شاهد خواهيم بود.

اين نويسنده و رزمنده دفاع مقدس گفت: ما در دوران دفاع مقدس اگر مي‌خواستيم اسير سينه‌زني شويم هيچ‌گاه نمي‌توانستيم آن حماسه‌ها را بيافرينيم و اگر اين اتفاق به وقوع پيوست‌ به خاطر اين بود كه ما خط امام خميني (ره) را شناختيم و اسير ظواهر كربلا نشديم.

داوود آبادي افزود: متأسفانه نسل امروز ما دين خود را از اين روضه‌ها دريافت مي‌كنند در حالي كه بايد دين را از قرآن، تفكر و ولايت برداشت كرد؛ يكي از افتخارات رزمندگان اين بود كه امام حسين (ع) را فقط در قالب سينه‌زني نديدند بلكه به دنبال اين بودند كه چرايي قيام امام حسين (ع) را پيدا كنند.

وي بيان كرد: ما زماني مي‌توانيم بسياري از صحنه‌هاي دفاع مقدس را كه نشأت گرفته از كربلاست به راحتي براي نسل جوان تحليل كنيم كه بتوانيم حس كنجكاوي و پرسشگري را در آنها ايجاد كنيم.

اين نويسنده و رزمنده دفاع مقدس اظهار داشت: نسلي كه امروز براي امام حسين (ع) گريه مي‌كند بسياري از شيريني‌هاي ظاهري اين دنيا را كنار گذاشته است و از طرف ديگر زيبايي معنوي خاصي در درونش به وجود آمده است و ما بايد از اين موج زيبايي كه در دل جوانان ايجاد شده به درستي استفاده كنيم تا اتصال عميقي كه بين عاشورا و دفاع مقدس وجود دارد به درستي عيان شود.

داوود آبادي در ادامه گفت: نخستين تأثيري كه امام حسين (ع) مي‌تواند در نسل جوان ايجاد كند دوري جستن از محرمات است، وقتي اين تأثير بر روي جوانان به وقوع پيوست آنها آماده پذيرش هر واقعيت درستي خواهند شد.
وي بيان كرد: رزمندگان وقتي به درستي امام حسين (ع) را شناختند و به دنبال معرفت و شعور رفتند به جايي رسيدند كه فدا كردن جان برايشان بسيار شيرين ‌شد.

اين نويسنده و رزمنده دفاع مقدس افزود: ما بايد اين فضا را در دفاع مقدس نشان دهيم كه وقتي رزمنده‌اي در ميدان مين غلت مي‌زند و خود را در جلوي تانك مي‌اندازد تا جلوي دشمن را بگيرد، فهيمده است كه بايد همچون امام حسين (ع) براي دفاع از دين جان خود را فدا كند.

داوود آبادي خاطر نشان كرد: شهيد فهميده نه كلاسي ديده بود و نه چريك و كماندو بود، فقط بچه‌اي بود كه در تكيه‌هاي امام حسين (ع) سينه‌زني مي‌كرد و از تكيه‌هاي امام حسين (ع) به مقام فهميده شدن رسيد و نسل امروز ما اگر راه شهيد فهميده را ادامه دهد به فهميده شدن مي‌رسد.

وي اظهار داشت: بعضي‌ها فكر مي‌كنند كه اين جوانان جو زده شده بودند اما كسي كه جو زده شده باشد روي ميدان مين نمي‌خوابد و حاضر نيست بدنش تكه تكه شود.

اين نويسنده و رزمنده دفاع مقدس با اشاره به اينكه تصاويري كه از صحنه‌هاي جنگ در تلويزيون پخش مي‌شود و به درستي ارتباط فرهنگ عاشورا و دفاع مقدس را بيان نمي‌كند، بيان كرد: تصاوير پخش شده از دفاع مقدس در ذهن نسل جوان اين تصور را ايجاد مي‌كند كه آنها مجبور بودند كه بجنگند و اين كار را خراب مي‌كند ولي واقعيت اين است كه تمام شهداي ما از روضه‌ها و تكيه‌هاي امام حسين(ع) به درجات اولياي الهي رسيدند.

پایان پيام.اجاقی

ارسال نظر