مباهله جلوه‌گاه حقانيت اسلام
انصاري: مباهله سند مستحكمي بر ارزش اميرالمومنين (ع) است

۱۳۸۸/۰۹/۲۱ ۱۴:۲۳:۳۶

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد عمره دانشگاهیان به نقل از خبرگزاری فارس،حجت‌الاسلام علي انصاري بويراحمدي با تبريك روز مباهله و پيروزي پيامبر اكرم(ص) گفت: مباهله پيامبر اسلام(ص) با مسيحيان نجران، در روز بيست و چهارم ذي الحجه سال دهم هجري اتفاق افتاد.

وي تصريح كرد: مسيحيان نجران حضرت مسيح(ع) را فرزند خدا گمان مي‌كردند و حضرت رسول اكرم(ص) نيز طي نامه‌اي آنان را به دين اسلام دعوت كرد.

رئيس مجمع جهاني شيعه شناسي خاطرنشان كرد: رسول خدا(ص) با دليل‌هاي منطقي به هدايت مسيحيان نجران پرداخت و حضرت مسيح(ع) را مانند حضرت آدم(ع) بدون پدر و از بندگان خدا معرفي كرد.
حجت‌الاسلام انصاري بويراحمدي در ادامه گفت: رهنمودها و آموزه‌هاي پيامبر اكرم(ص) در مسيحيان بي‌تاثير بود، بنابراين براي جلوگيري از درگيري و اثبات درستي و صدق سخنانش پيشنهاد مباهله را به يهوديان عرضه كرد.
وي به نزول آيه 61 سوره آل عمران درباره مباهله اشاره كرد و اظهار داشت: پيامبر اكرم(ص) بنا به دستور پروردگار فرزندان و نزديكان خود را فراخواند تا با بزرگ نجراني به مباهله بپردازد.

رئيس مجمع جهاني شيعه شناسي با بيان اينكه دعوت به مباهله نشانه‌اي از برحقي سخنان نبي اكرم(ص) است، تصريح كرد: حضرت محمد(ص) با اطمينان در برابر مسيحيان مسئله مباهله را مطرح كرد تا برحقي دين و آيين را به اثبات رساند.

حجت‌الاسلام انصاري بويراحمدي در ادامه گفت: پيامبر(ص) اميرالمومنين(ع)، حضرت زهرا(س)، امام حسن(ع) و امام حسين(ع) را در روز مباهله فراخواند.

وي با اشاره به آيه قرآن در ارتباط با مباهله بيان داشت: روز مباهله سند مستحكمي بر ارزش امير المومنين(ع) نزد پيامبر اكرم(ص) و پروردگار است كه در آيه قرآن از مولي الموحدين(ع) با تعبير انفسنا ياد شده است.

رئيس مجمع جهاني شيعه‌شناسي تصريح كرد: انديشمندان، مفسران و بزرگان فرق اسلامي حضرت علي(ع) را به عنوان جان و نفس پيامبر(ص) قبول دارند.

حجت‌الاسلام انصاري بويراحمدي خاطرنشان كرد: رسول خدا(ص) و نمايندگان نجران به محل مباهله رهسپار شدند و نمايندگان نجراني با مشاهده پيامبر اكرم(ص) و همراهانش به ترس و واهمه‌اي دچار شدند و مصالحه را با پيامبر(ص) مطرح كردند.

وي اظهار داشت: در نتيجه مصالحه به جاي مباهله مسيحيان ملزم به عرضه هر سال 2 هزار حله به پيامبر(ص) شدند تا براي امور مسلمانان و اسلام مصرف شود.

پایان پیام.اجاقی

ارسال نظر