جوادالائمه شه ملك جود ؛
عظيمي: جوادالائمه(ع) علم را با حلم آميخته بودند

۱۳۸۸/۰۸/۲۶ ۱۴:۵۸:۳۰

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد عمره دانشگاهیان به نقل از خبرگزاری فارس،حجت‌الاسلام جواد عظيمي با اشاره به فرارسيدن بيست و نهم ذيقعده سالروز شهادت امام جواد(ع) اظهار داشت: امامت امام جواد(ع) در سنين نوجواني محقق شد‌ و ايشان نيز به نوعي زمينه‌ساز پذيرش امامت حضرت ولي عصر(عج) بودند.
وي اظهار داشت: امام جواد(ع) نخستين پيشواي خردسال شيعيان محسوب مي‌شدند كه مردم در مورد امامت و علم ايشان در حيرت و شگفت بودند.

مسئول دارالقرآن اداره كل تبليغات اسلامي استان قم شخصيت علمي امام را الگوي مناسبي براي جوانان عنوان كرد و اظهار داشت: حضرت جوادالائمه(ع) با بهره‌گيري از علم همراه حلم و ايمان به تداوم امامت پرداختند كه اين مهم بهترين الگو براي جوانان است.

حجت‌الاسلام عظيمي با بيان اينكه امام جواد(ع) براي تبليغ از شيوه مناظره بهره بردند، گفت: مناظرات و پاسخ‌هاي عالمانه امام جواد(ع) مقام علمي و توانايي پذيرش امامت پيشواي نهم را بر همه روشن ساخت.
وي با اشاره به تشكيل جلسات مناظره مامون اظهار داشت: مامون جلسات مناظره فراواني براي امام تشكيل مي‌داد تا امام را در پاسخ‌دهي به پرسش‌ها درمانده و شيعيان را در اعتقاد خود به وجود علم الهي نزد ائمه اطهار(ع) دچار ترديد كند.

مسئول دارالقرآن اداره كل تبليغات اسلامي استان قم به مناظره امام با يحي بن اكثم اشاره كرد و بيان داشت: يحي بن اكثم مسئله‌هاي فقهي را در برابر امام مطرح كرد تا چهره امام را در نظر مردم تخريب كند.
حجت‌الاسلام عظيمي اظهار داشت: امام جواد(ع) با بهره‌مندي از علم لدني به تمام سئوالات پاسخ دادند و امامت خود را به همگان اثبات كردند.

وي با بيان اينكه معروف‌ترين لقب حضرت، جوادالائمه است، اظهار داشت: تقي، ابوجعفر و ... القاب برگزيده ديگر آن حضرت هستند.

مسئول دارالقرآن اداره كل تبليغات اسلامي استان قم تصريح كرد: زندگي امام جواد(ع) همانند ساير ائمه معصومين(ع) آكنده از مكارم اخلاق، مناقب و معجزات، ارتباط متواضعانه، صميمانه و همدردي با اصحاب و ياران است.
حجت‌الاسلام عظيمي در پايان يادآور شد: زندگي پربركت امام معصوم با توطئه حاكم مستبد معتصم و به دست همسرش ام فضل پايان يافت.

پایان پیام.اجاقی

ارسال نظر