سه‌شنبه 15 مهر 1404
١٥ ربيع الآخر ١٤٤٧

ثبت نام عمره دانشگاهیان آغاز شد

دسته بندی :
اخبار عمومی
۱۳ مهر ۱۴۰۴
بازنشر
10
16525
نشست خبری تشریح برنامه‌های عمره دانشگاهیان با حضور مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و نمایندگان رسانه‌ها برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک، نشست خبری تشریح برنامه‌های عمره دانشگاهیان در سال جاری با حضور حجت الاسلام والمسلمین رستمی،رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها،حجت الاسلام والمسلمین کرمی،معاون فرهنگی -سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها،حجت الاسلام والمسلمین طاهری،رئیس و مسئولان ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان و نمایندگان رسانه‌ها برگزار شد. در این نشست، اهم اقدامات و برنامه‌های پیش‌رو در حوزه اعزام دانشگاهیان به سرزمین وحی اعلام شد.

در این نشست،حجت الاسلام والمسلمین رستمی،رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها از رایزنی‌های انجام‌شده با سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری برای افزایش سهمیه عمره دانشگاهیان از ۴۰۰۰ نفر به ۸۰۰۰ نفر خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی با اشاره به تسهیل فرآیند اعزام زائران دانشگاهی افزود: تعداد ایستگاه‌های پروازی از ۴ ایستگاه به ۱۱ ایستگاه افزایش یافته است تا دانشگاهیان سراسر کشور بتوانند با سهولت بیشتری در این سفر معنوی شرکت کنند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: ثبت‌نام عمره دانشگاهیان از ۱۳ تا ۲۰ مهرماه در سایت لبیک به نشانی www.labbayk.ir انجام خواهد شد و متقاضیان می‌توانند در سه گروه دختران مجرد، پسران مجرد، اساتید دانشگاهها و دانشجویان متأهل ثبت‌نام کنند. انتخاب زائران نیز از طریق قرعه‌کشی متمرکز و کاملاً سیستمی صورت می‌گیرد.

از دیگر محورهای این نشست، برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات فرهنگی متنوع در قبل، حین و پس از سفر بود. در این راستا نشست‌های متعددی با حضور اعضای شورای اندیشه‌ورز و مسئولان شورای هماهنگی عمره و عتبات استان‌ها برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری،رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان همچنین از تولید و توزیع بسته‌های فرهنگی فیزیکی و مجازی متناسب با ذائقه زائران دانشگاهی خبر داد. بسته فیزیکی شامل کتب آموزشی، ادعیه، چادر، سجاده و کیف حمایل بوده و بسته مجازی نیز شامل اپلیکیشن مفاتیح دانشجویی، کتاب‌های صوتی و پادکست‌های مرتبط با زیارت است.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری گفت:هماهنگی با بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت جهت استقرار دانشگاهیان در هتل‌های مناسب با کادر مجرب (مدیر، معاون، روحانی و معینه) از جمله اقدامات در دست اجراست. همچنین عوامل فرهنگی ویژه دانشگاهیان همچون مداح، سخنران و راوی در محل اقامت زائران حضور خواهند داشت.

به گفته رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، برنامه‌ریزی برای آموزش ویژه زائران عمره‌گزار و برگزاری مسابقات فرهنگی در طول سفر نیز در دستور کار قرار دارد.

در پایان نشست، از هماهنگی‌های گسترده با دستگاه‌های مرتبط از جمله نظام وظیفه، اداره گذرنامه و سازمان صدا و سیما خبر داده شد تا ضمن تسهیل روند اعزام، مستندسازی و روایت مثبت از حضور دانشگاهیان در سرزمین وحی نیز به‌طور مطلوب انجام گیرد.

برای ثبت نام عمره دانشگاهیان کلیک کنید 

۱۳ مهر ۱۴۰۴
10
16525
اخبار مرتبط
نظر خود را بنویسید
من شرایط و ضوابط ارسال نظر در لبیک را خوانده‌ام و می‌پذیرم.