زیارت امام رضا علیه السلام در ایام و اوقاتی كه مخصوص به آن حضرت می باشد، فضیلت بی شماری دارد. به ویژه در ماه رجب، ششم ماه رمضان و بیست و سوم و بیست و پنجم ذی القعده.
سید بن طاووس كه خود عاشق علی بن موسی الرضا بود می گوید: به راستی زیارت مولایمان رضا در روز بیست و سوم ذی القعده از دور و نزدیك مستحب می باشد.
امام علی النقی علیه السلام: هر كس كه از خدا حاجتی دارد، قبر جدم امام رضا علیه السلام را در حالی كه غسل كرده است زیارت كند. سپس در بالای سر آن حضرت دو ركعت نماز گزارد و در قنوت نماز، حاجت خود را از خدا بخواهد. به راستی كه خدای تعالی او را حاجت روا خواهد نمود، مگر آنكه آنچه از خدا میطلبد برای انجام گناهی بوده و یا خواستهاش دوری گزیدن از ارحام خود باشد.
قبر آن حضرت باغی است از باغهای بهشت هیچ مؤمنی جدم را زیارت نمیكند مگر آنكه حق تعالی او را از گزند آتش جهنم رهایی بخشد و وارد بهشت گرداند. (1)

امام ما، حضرت رضا علیه السلام، با آن كلام شیوا همه را مبهوت خود كرد، تا آنكه فرمود: به خدا سوگند! هیچ یك از ما اهل بیت علیهم السلام از دنیا نمیرود مگر آنكه طعم شیرین شهادت را خواهد چشید. گفتیم: یابن رسول الله! اگر چنین است كه میفرمایید، چه كسی شما را به شهادت خواهد رساند؟ فرمود: بدترین خلق خدا در زمان من آری! او مرا با زهر شهید مینماید در حالی كه دور از دیار و یاران خود هستم. سپس جسم مرا در سرزمین غربت و تنهایی دفن خواهند كرد.
آگاه باشید! هر كس مرا در آن دیار غربت زیارت كند، حق تعالی مزد صد هزار شهید و صد هزار صدیق و صد هزار حجگزار عمره به جا آورنده و صد هزار جهادگر را برای او بنویسد.و در زمره ما اهل بیت محشور گردد. و در جایگاههای بلند بهشت، همنشین ما باشد.(2)
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم:«ستدفن بضعه منی بخراسان ما زارها مکروب الا نفس الله کربته ولا مذنب الا غفر الله ذنوبه.»(3) پاره تن من در خراسان دفن خواهد شد، هیچ گرفتار و گنهکاری اورا زیارت نکند جز این که خداوند گرفتاری او را برطرف سازد وگناهانش را ببخشاید.
