پنج‌شنبه 09 مرداد 1404
٦ صفر ١٤٤٧

زوجین جوان می توانند مایه افتخار پیامبـر اکرم(ص) باشند

دسته بندی :
اخبار عمومی
۰۱ اسفند ۱۴۰۳
بازنشر
0
658
حجت الاسلام و المسلمین نجفی روحانی مسئول دفتر بعثه مقام معظم رهبری در مدینه در دیدار با زوج های جوان عمره گزار گفت: ابراز محبت و احترام زوجین به یکدیگر عبادت است و باعث تحکیم خانواده می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک، زوج های جوان با حجت الاسلام و المسلمین نجفی روحانی مسئول دفتر بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره دیدار و گفتگو کردند.

حجت الاسلام و المسلمین نجفی روحانی مسئول دفتر بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره در این دیدار گفت: در امور مادی همیشه خودتان را با کسانی که در موقعیت پایین تری از شما قرار دارند، بسنجید که آن وقت شاکر خواهید بود و اما در امور معنوی همیشه خود را با بالا دست و فردی که رتبه ای بالاتر از شما دارد ، مقایسه کنید که این سبب رشد و پیشرفت شما خواهد شد.

وی مولفه لازم برای داشتن یک زندگانی مشترک شاد و پویا و مستحکم را " آرامش بخشی – محبت -  صداقت و فعالیت "  برشمرد و از زوج های جوان خواست تا زندگانی خود را با احترام به پیش ببرند و پیوسته تبادل محبت به یکدیگر داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین نجفی روحانی ادامه داد: زن و مرد در زندگانی مشترک خود باید برای " پایدار سازی زندگی " تلاش کنند و در این مسیر باید هم سازش داشته باشند و هم در جاهایی که لازم است از موضع خود کوتاه بیایند .

وی تاکید کرد که اگر مومن دراین دنیا زندگانی خوب و سالم و صادقی داشته باشد ، قطعا در آخرت نیز رستگار خواهد بود.

نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره شاخصه لازم برای زندگانی خوش و موفق را " نگاه آسمانی " داشتن به مسایل و تلاش برای رضای خدا در همه ی زمینه ها در زوجین و بخصوص خانواده دانست.

نجفی روحانی با ذکر حدیثی از پیامبر اسلام اظهار داشت: پیامبر اکرم(ص) می فرمایند: فرزندان خود را زیاد کنید تا فردای قیامت به واسطه‌ی کثرت شما بر دیگر امم افتخار نمایم. (کافی ج 6 ص 2)

در این مراسم به تعدادی از زوج های جوان که اولین روزهای پس از ازدواج خود را در مدینه منوره در این نشست حاضر شدند.

۰۱ اسفند ۱۴۰۳
0
658
اخبار مرتبط
نظر خود را بنویسید
من شرایط و ضوابط ارسال نظر در لبیک را خوانده‌ام و می‌پذیرم.