پنج‌شنبه 24 مهر 1404
٢٤ ربيع الآخر ١٤٤٧

لحظاتی که در زندگی تکرار نمی‌شود؛ روایت سه زائر عمره دانشجویی

دسته بندی :
اخبار عمومی
۱۵ بهمن ۱۴۰۳
بازنشر
0
1416
سه دانشجوی ایرانی که با کاروان عمره دانشجویی به سرزمین وحی آمده‌اند، از احساسات ناب خود در این سفر معنوی می‌گویند. از شوق نخستین نگاه به کعبه تا لحظات روحانی در جوار حرم نبوی، تجربه‌ای که برای همیشه در قلبشان ماندگار خواهد بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک، فاطمه عباسی، دانشجوی پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، می‌گوید که از مدت‌ها پیش آرزوی حضور در این سرزمین را داشت. وقتی نامش در میان پذیرفته‌شدگان عمره دانشجویی آمد، باور نمی‌کرد که این دعوت نصیبش شده است. او می‌گوید: «لحظه‌ای که کعبه را دیدم، انگار زمان متوقف شد. اشک‌های بی‌اختیار و قلبی که تندتر از همیشه می‌زد. حس می‌کردم به جایی رسیده‌ام که هیچ تعلقی جز به خدا ندارم.»

مژگان سلیمانی، دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه مشهد، این سفر را نقطه عطفی در زندگی‌اش می‌داند. او درباره تأثیر این سفر می‌گوید: «فضای مدینه برایم آرامش‌بخش‌تر از هر جایی بود که تجربه کرده‌ام. وقتی در کنار حرم پیامبر(ص) نشسته بودم، انگار تاریخ را لمس می‌کردم. لحظه‌ای که چشمم به گنبد خضرا افتاد، دلم می‌خواست زمان بایستد و همان‌جا بمانم.»
مائده حسین‌زاده، دانشجوی پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، نیز این سفر را نقطه‌ای برای بازنگری در مسیر زندگی‌اش می‌داند. او می‌گوید: «در طواف، احساس می‌کردم همه چیز در حال تغییر است، انگار یک بار دیگر متولد شده‌ام. در مسجدالنبی، وقتی کنار بقیع ایستادم، فهمیدم چقدر دنیا گذراست. این سفر فقط یک زیارت نبود، بلکه درسی بود که تا همیشه در قلبم خواهد ماند.»

سفر عمره دانشجویی برای این سه نفر، چیزی فراتر از یک تجربه معمولی بود؛ لحظاتی که روح را جلا و دیدگاهشان را به زندگی تغییر داد. تجربه‌ای که شاید دیگر هرگز برایشان تکرار نشود، اما اثرات آن تا همیشه همراهشان خواهد ماند.

۱۵ بهمن ۱۴۰۳
0
1416
اخبار مرتبط
نظر خود را بنویسید
من شرایط و ضوابط ارسال نظر در لبیک را خوانده‌ام و می‌پذیرم.
پربازدید ترین مطالب
ثبت نام عمره دانشگاهیان آغاز شد
۱۳ مهر ۱۴۰۴
مراسم قرعه کشی عمره دانشگاهیان برگزار شد
۱۳ آذر ۱۴۰۳
۲۳ ماه ذی القعده،روز زیارتی مخصوص امام رضا(ع)+اعمال
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
مراسم قرعه‌کشی عمره دانشگاهیان 13آذرماه برگزار می‌شود
۱۰ آذر ۱۴۰۳
پاسخ به پرسش های متداول عمره دانشگاهیان
۲۷ آبان ۱۴۰۳
ثبت‌نام‌ بیستمین دوره عمره دانشگاهیان آغاز شد
۲۸ آبان ۱۴۰۳
افزایش چشمگیر سهمیه عمره دانشگاهیان به ۸ هزار نفر؛ اعزام‌ها از ۲۵ آبان آغاز می‌شود
۱۵ مهر ۱۴۰۴
ثبت نام عمره دانشگاهیان به پایان رسید|4 هزار نفر راهی سرزمین وحی می شوند
۱۳ آذر ۱۴۰۳
بیش از 56 هزار دانشجو و استاد در سه روز نخست برای عمره دانشگاهیان ثبت نام کردند
۱۶ مهر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت‌نام در «عمره دانشگاهیان» تا ۲۵ مهرماه
۲۰ مهر ۱۴۰۴
مهلت ثبت‌نام عمره دانشگاهیان تا 12 آذرماه تمدید شد
۰۷ آذر ۱۴۰۳
تعداد ثبت‌نام‌کنندگان سفر عمره دانشگاهیان سال 1403 به مرز 77هزار نفر رسید
۰۴ آذر ۱۴۰۳