رشته «تبليغ در حج» طراحی شد

۱۳۸۹/۰۱/۲۹ ۱۵:۲۷:۲۷

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد عمره دانشگاهیان به نقل از امور حج و زیارت صدا و سیما، حجت‌الاسلام و المسلمين سيدعلی قاضی عسگر، نماينده ولی فقيه در امور حج و زيارت، 28 فروردين ماه در جلسه سرگروه‌های آموزش روحانيون حج، عمره، عتبات عاليات و سوريه خراسان رضوی در مشهد با بيان اين مطلب اظهار كرد: به محض صدور مجوز می‌توان اين رشته را نيز اجرايی و عملياتی كرد.
وی همچنين از تصويب رشته مربوط به حج در حوزه علميه خبر داد و گفت: در جلسه هفته گذشته با آيت ا... «مقتدايی» مقرر شد كه آموزش اين رشته در حوزه آغاز شود.
نماينده ولی فقيه در امور حج و زيارت از تدوين دايرة المعارف حج و حرمين شريفين در مركز تحقيقات حج خبر داد و افزود: كتاب موسوعه رد شبهات نيز در اين مركز در حال تدوين است كه به جای پاسخ گويی مورد به مورد به شبهات يك بار به تمام شبهات پاسخ‌های مختصر داده شده و قرار است به چند زبان ترجمه شود.
وی با تأكيد بر حركت به سمت نظام جامع آموزش گفت: نظام جامع آموزش را بايد برای روحانيون و زائران عمره و عتبات عاليات طراحی كنيم.
نماينده ولی فقيه در امور حج و زيارت ادامه داد: اهداف، سياست‌ها و راهبردها را بايد مشخص كنيم و ببينيم كه چه می‌خواهيم و نيازهای روحانيون حج، عمره، عتبات عاليات و سوريه را در حوزه‌های مختلف معلوم كنيم و براساس آن نيازها دستورالعمل آموزش را طراحی و به اجرا درآوريم.
وی در بخش ديگری از سخنان خود اظهار كرد: اكنون بحث ما با جهان اسلام، موضوع شيعه و سنی و اين شبهات نيست و اين شبهات فقط محدود به وهابيت است.
نماينده ولی فقيه در امور حج و زيارت افزود: ضمن اينكه بايد به شبهات مسلط باشيم، حرف‌های گفتنی بسياری برای جهان اسلام داريم كه بايد از اين ظرفيت استفاده شود.
وی با بيان اينكه زن در جامعه عربستان اصلاً نقشی ندارد، ادامه داد: اين در حالی است كه ما در مورد زن و از ديدگاه مكتب اهل بيت(ع) حرف‌های زيادی برای گفتن داريم.
وی ادامه داد: حدود ۴۰ جزوه برای پاسخ گويی به شبهات آماده چاپ است و تا پايان سال جاری نيز بيش از ۱۰۰جلد كتاب در اين زمينه ارائه می‌شود.
قاضی عسگر با تأكيد بر تسلط روحانيون كاروان‌ها بر مكالمه عربی، گفت: تسلط بر زبان عربی بيشتر برای ارتباط گيری با جهان اسلام و شناسايی ظرفيت‌های مورد نياز است.
وی با بيان اينكه شيوه‌های قبلی، ديگر در جذب و گزينش روحانيون كاروان‌ها پاسخگو نيست، بر استفاده از روش‌های جديد در اين باره تأكيد كرد و ادامه داد: بايد همكاری با حوزه‌های علميه را در راستای تدوين متون آموزشی گسترش دهيم.
يادآوری می‌شود، در اين نشست سرگروه‌های حلقات آموزش روحانيون كاروان‌ها به بيان نظرات و مشكلات خود پرداختند.
http://www.labbaik.ir/fa/?page=news&newsID=17768

ارسال نظر