رئيس دفتر توسعه و ترويج فعاليت‌هاي قرآني کشور خبر داد:
فعاليت بيش از هزار مؤسسه قرآني داراي مجوز در کشور

۱۳۸۸/۱۱/۲۸ ۱۵:۰۴:۱۳

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد عمره دانشگاهیان به نقل از خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) حجت‌الاسلام والمسلمین حميد محمدي تلاوت را يکي از هنرهاي بزرگ قرآني اعلام کرد و افزود: تاکنون 20 مدرسه قرائت را در کشور راه‌اندازي کرده‌ايم.

وي قرآن را نسخه شفا بخش دانست و گفت: بايد روز به روز معرفت افراد جامعه را نسبت به اين کتاب آسماني افزايش داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدي با تاکيد بر اين‌که قرآن بايد خوانده، شنيده و فهميده شود و در آيات آن تدبر صورت گيرد، افزود: همه مردم بايد بتوانند قرآن را بخوانند و لازمه آن افزايش سواد قرآني و تربيت کادر قرآني در کشور است.

مشاور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي از ايجاد 120 شغل قرآني در کشور خبر داد و شناخت قرآن، ايمان به قرآن و رفتار قرآني را از عوامل تأثيرگذار در توسعه فرهنگ قرآني اعلام کرد.

وي آموزش عمومي، آموزش تخصصي، پژوهش‌هاي قرآني و تبليغ و ترويج را از فعاليت‌هاي قرآني کشور دانست و خاطرنشان کرد: راه‌اندازي سايت‌هاي قوي و جذاب قرآني، چاپ 200 نشريه قرآني، برگزاري جشنواره‌هاي قرآني در کشور و راه‌اندازي مراکز قرآني در دنيا مي‌تواند در بهبود وضعيت قرآن در کشور نقش موثري داشته باشد.

اين مسئول نظام‌سازي قرآني، فرهنگ‌سازي قرآني و هماهنگ‌سازي را از رويکردهاي منشور قرآني عنوان کرد و ادامه داد:روش‌هاي سنتي ديگر کارآمدي ندارند و بايد آموزه‌هاي قرآني را در لباس‌هاي زيبا، جذاب و باخلاقيت عرضه کنيم.

پایان پیام.اجاقی

http://www.isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1492579&Lang=P


 

ارسال نظر