مسئول بعثه مقام معظم رهبری در عراق:
شرط مهم قبولي زيارت امام حسين(ع)، معرفت و طهارت درون است

۱۳۹۶/۱۲/۲۲ ۰۸:۴۰:۲۶

حجت الاسلام و المسلمين نجفي روحاني در خلال برگزاری همایش احلی من العسل در جمع زائران دانشگاهی در کربلای معلی، با اشاره به تفاوت غبطه با غصه، كربلا را ميدان غبطه خوردن توصيف كرد كه شرط ورود به آن معرفت، بصيرت، اطاعت و ادب است.

به گزارش خبرنگار اعزامی لبیک از کربلای معلی،حجت الاسلام و المسلمين نجفي روحاني؛مسئول بعثه مقام معظم رهبري در عراق، در خلال برگزاری همایش احلی من العسل در جمع زائران دانشگاهی در کربلای معلی، با اشاره به تفاوت غبطه با غصه، كربلا را ميدان غبطه خوردن توصيف كرد كه شرط ورود به آن معرفت، بصيرت، اطاعت و ادب است.

مسئول بعثه مقام معظم رهبري در عراق، زيارت امام حسين(ع) را به منزله زيارت خداوند در عرش خواند و گفت: خداوند زائر با معرفت امام حسين (ع) را در اعلی عليين و بالاترين مقام قرار مي دهد و در مقام مقايسه بين حج، عمره مستحبي و زيارت امام حسين(ع)، به ازای هر بار زیارت امام حسین(ع)، متناسب با سطح معرفتي هر زائري معادل يك تا هزار حج و حتي براي برخي معادل يك میليون حج و عمره پاداش داده مي شود.

حجت الاسلام و المسلمين نجفي روحاني با استناد به حديثي، زيارت امام حسين (ع) در روز عرفه را معادل يك ميليون حج با امام عصر (ع) و يك ميليون عمره همراه با پيامبر(ص) دانست و گفت: در روز عرفه خداوند قبل از آنكه به زائرين خود در عرفات عنايت كند به زائرين امام حسين(ع) عنايت مي كند.

وي با اشاره به طهارت ظاهري و طهارت باطني، اظهار داشت: در زيارت امام حسين(ع) علاوه بر طهارت ظاهري مانند غسل، وضو و لباس بر طهارت باطن نيز تأكيد شده است و شرط مهم قبولي زيارت امام حسين(ع) معرفت و طهارت درون است؛ نور امام حسين (ع) در دل پاك مي تابد، بنابر اين بايد آلودگي هاي ظاهر و باطن را برطرف كرد.

مسئول بعثه مقام معظم رهبری در عراق با اشاره به اهميت ولايتمداري و استناد به حديثي گفت: اگر كسي همه شبها را نماز بخواند و روزها را روزه بگيرد و هرسال حج برود و تمام اموال خود را در راه خدا انفاق كند اما ولايت وليّ خدا را نپذيرد مورد قبول حق واقع نمي شود، زيرا ولايت شرط قبولي اعمال است هر چند در واجبات ذمه او فارغ گردد.

ارسال نظر